Skip to main content

Hírek, események

Őszentsége Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Ji Győrben felavatta az új Ashramot

Vishwaguruji 2014. szeptember 10-én az OM Sri Alakhpuriji Siddhapeeth Parampara nevében meggyújtott gyertyával avatta fel az új győri Ashramot.

 2014 09 10 gyor ashram avato 1

Megnyitó beszédében Vishwaguruji a Mester-lánchoz tartozó Ashramokban tartott Satsangok, az Ashramokban végzett rendszeres Jóga-gyakorlás és spirituális fejlődés fontosságáról beszélt. Vishwaguruji azt hangsúlyozta, hogy a kereső csak akkor képes a belső fény önmagában való felfedezésére és annak továbbadására, ha a fény autentikus forrásból származik, megfelelő megértéssel kerül befogadásra, és ha a Jóga-gyakorlás a Rendszer eredeti keretei között történik.

2014 09 10 gyor ashram avato 2

Vishwagurujit a győri és mosonmagyaróvári tanítványokat egyesítő, Jóga a mindennapi életben Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesület tagjai, valamint a Győrben élő és dolgozó, – a Jóga a mindennapi életben Rendszerben gyakorló – német állampolgárok és azok családtagjai köszöntötték.

Cikk és további képek az angol nyelvű honlapon: http://www.yogaindailylife.org/news/swami-maheshwaranandaji-inaugurates-the-gyr-ashram

Pin It