Hírek, események

Vishwaguruji karácsonyi üdvözlete

Alább olvashatjátok magyar fordításban Vishwaguruji karácsonyi üzenetét. Az eredeti angol változat innen tölthető le.

Áldott Önvaló, Kedves Bhakták és Barátaink!

Ismét elérkezett a karácsony gyönyörű és szent időszaka. Itt az ideje imádkozni és kérni az Isteni Kegyelmet az egész világnak, hogy az összes élőlény békében, harmóniában és boldogságban éljen. Imádkozzunk, hogy semelyik élőlény ne szenvedjen és hogy mindannyian otthon érezzék magukat a gyönyörű Föld bolygónkon. Azért is fohászkodunk, hogy Isten adjunk nekünk megértést, szeretet és harmóniát, hogy ne legyen több harc és háború. Mi mindannyian fivérek és nővérek vagyunk, az Egy Isten gyermekei.

Köszönet mindazoknak, akik támogatták a humanitárius projektjeinket; külön köszönet azoknak, akik a Gyan Putrának, a Sri Madhavananda Ausztria kórháznak, illetve a gaushaláknak adakoztak. A Gyan Putra program nélkülöző családokból származó gyerekek számára ad lehetőséget, hogy iskolába járhassanak és tanulhassanak; a Kórház mentőszolgálatot és sürgősségi ellátást nyújt; a gaushalák-ban menedéket biztosítanak beteg és magukra hagyott állatoknak. 

A Jóga a mindennapi életben világméretű szervezete nevében kívánok mindannyiótoknak áldott és egészséges Karácsonyt, boldog és sikeres Új Évet!

A Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara áldásával,
Szeretettel,
Vishwaguruji

 

Pin It

Jóga a mindennapi életben © 1998-2020 Minden jog fenntartva.