Programok

  • Főoldal
  • Programok
  • Évadzáró, "Anyák-napi" túra a Fekete-fej hegyre és a Petneházyrétre

Évadzáró, "Anyák-napi" túra a Fekete-fej hegyre és a Petneházyrétre

Találkozó:
Május 5-dikén, vasárnap 9:15 és 9:25 között a 63-as busz Adyliget megállóban.
(Az autóbusz a Hűvösvölgy végállomásról indul, BKV bérlettel igénybe vehető, mivel az Adyliget megálló városhatáron belül van.)

Útvonal:
Fekete-fej hegy, ahol megtekinthetjük a Budai-hegységben található egyedi örökerdő területet, a csúcsról páratlan kilátás nyílik a budai völgyekre. Különleges flórával rendelkezik a terület, gyönyörködhetünk a virágzó turbánliliom, nagyezerjófű és más szépségekben.

A hegyről a Petneházyrétre jutunk, ahol lehet piknikezni és játszani.
Innét a túrát egy kisebb erdei-mezei túrával folytatjuk Adyligetre, ahol teázással zárjuk az évadot.

A program vége kb 13 órakor.

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

A túrára lesz, aki hozza a kutyáját, ezek jól idomított "túra-kutyák", már voltak korábban is a túráinkon, ezért nem fogják zavarni a résztvevőket!

KÉRJÜK, MINDEN ESETBEN jelezd a túravezetőknek, ha a túra befejezése előtt bármilyen okból külön akarsz válni a csoportól, vagy vissza akarsz fordulni, stb!


Vegetáriusok külön kérése:

Amennyiben másokat kínálni akarsz, úgy kérjük vedd figyelembe, hogy a résztvevők 99%-a Jóga a mindennapi életben ajánlásai szerint táplálkozik, vagyis vegetárius étkezést követ, ezért csak hús-, hal-, tojás- és zsírmentes ételeket ossz meg a többi résztvevőkkel!

Köszönjük!

Talán a legjobb megoldás az lenne, ha legalább ezen a napon mindenki csak vegetárius ételt hozna, ill. fogyasztana, vagy kínálna!

 

Pin It

Jóga a mindennapi életben © 1998-2020 Minden jog fenntartva.