Programok

Békeima 2010

A bécsi székhelyű - Őszentsége Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Ji (Vishwaguruji) elnöksége és az Ausztrál Katolikus Egyház Adelaide Főegyházmegyéje püspöki helynökének alelnöksége által vezetett - Sri Swami Madhavananda Világbéke Tanács és a Jóga a mindennapi életben rendszer magyarországi szervezetei közös világbéke imára hívnak minden kedves érdeklődőt az ENSZ Nemzetközi Békenapján, 2010. szeptember 21-én, kedden, 19:30 órakor, Szombathelyen, a csónakázó tó melletti, a Claudius Hotellel szembeni parkban álló békefánál.

2009_faultetes_m

A békefát, 2009 októberében, a Magyarországon megrendezett 8. Világbéke Csúcstalálkozó alkalmából ültették a szeptember 21-i világbéke imát is kezdeményező szervezetek képviselői. Az eseményen  - a világ politikai és egyházi vezető személyiségei mellett - képviseltették magukat a tudomány és a művészetek, valamint civil szervezetek külföldi és hazai elismert tekintélyei: közöttük India, a Dél-Afrikai Köztársaság és Horvátország Nagykövetei, az ENSZ Foglalkoztatottak Rekreációs Tanácsának Elnöke, a kanadai Gyermek Jogvédő Szervezet (OPCR) alapító elnöke, valamint India két neves szülöttjének leszármazottai: Arun Manilal Gandhi úr, Mahatma Gandhi unokája és Surya Kumar Bose úr, a híres függetlenségi mozgalmár, Netaji Subhas Chandra Bose unokaöccse.

Az ENSZ Nemzetközi Békenapján szervezett világbéke imára vallási, felekezeti hovatartozástól függetlenül, szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Részletes információ:  www.joga.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pin It

Jóga a mindennapi életben © 1998-2020 Minden jog fenntartva.