Skip to main content
2023. február 26 vasárnap 9h - 10h

A manipúra csakra, mint fordulópont

Gondolatok a Mahabharata alapján (online előadás)
Előadó: Majorné Fehér Zsuzsa (Yamuna)
Időpont: 2023. február 26 vasárnap 9h - 10h

Arjuna, a minden tekintetben legfelkészültebb harcos, isteni fegyverek birtokosa megáll a harcmezőn, körültekint és kiesik kezéből a íja. Ez a jógairodalom talán legismertebb története, a nagy indiai eposz, a Mahabharáta  része, a Bhagavad Gita kiindulópontja. Ezt a drámai helyzetet tartja Krishna a legalkalmasabbnak arra, hogy átadja tanítványának a jóga tudományát.  

A harcmező természetesen a tudatunk tere, - hisz mi lehetne más  A különböző erők és irányultságok itt feszülnek egymásnak. Mi hozhat fordulópontot és feloldást mindennapi kétségeinkban, harcainkban, és mi akkor, amikor úgy érezzük feladjuk a harcot vagy a kétségek maguk alá gyűrnek bennünket. Erre keressük a választ a vasárnap délelőtti előadáson.

Részvételi díj: 2000 Ft  
A részvételi díjat kérjük erre a számlaszámra utald: Józsefvárosi Sport Club 1170 8001 2054 0137, közlemény: Jógaelőadás. Ezután e-mail-ben jelentkezz a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  levélcímen.
A belépéshez szükséges adatokat válaszlevélben küldjük.
Jelentkezési határidő: az előadás előtti nap déli 12 óra.

Kedvezmény
A “Tavaszi megújulás jógával” résztvevői közül azoknak, akik a teljes programra befizettek, valamint  a JMÉ oktatói továbbképzésen résztvevők számára az előadás INGYENES, a belépési linket automatikusan küldjük.

Iratkozz fel hírlevelünkre!