Kiadványaink

Paramhans Swami Maheshwarananda

Jóga a mindennapi életben rendszer - a test, a lélek és a tudat harmóniája

A Jóga a mindennapi életben tudományosan felépített mesteri rendszerét Paramhans Swami Maheshwarananda kifejezetten a mai kor emberének fejlesztette ki úgy, hogy teljes egészében megtartotta az autentikus jógahagyományokat. E holisztikus jógarendszer - amely magában foglalja a test, az elme, a tudat és a lélek tudományát-célja az egészség. Rendszerezett, szintenként egymásra épülő gyakorlatait alkalmazva testi, lelki, spirituális és társadalmi egészséget, valamint harmóniát érhetünk el. 

Paramhans Swami Maheshwarananda

Jóga cukorbetegségre

Vishwaguru Paramhans Swami Maheswarananda a jóga ősi tudását és tapasztalatát egy manapság nagyon gyakori civilizációs betegség, a cukorbetegség kapcsán rendezte össze.

Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda

Jóga hátfájás ellen

Ennek a tudományos alapokon nyugvó gyakorlati kézikönyvnek a szerzője, Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda jógamester hosszú évtizedek tapasztalatát ajánlja a nyugati életmód problémáira.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Az emberben rejlő erők – csakrák és kundalini

Paramhans Swami Maheshwarananda, a világszerte elismert és elterjedt „Jóga a mindennapi életben” rendszer megalapítójának e műve mélyreható betekintést nyújt a bennünk rejlő energiaközpontok működésébe és átfogó képet ad a sorsunkat formáló erők természetéről. Rámutat, hogy ezek nem kívül keresendők, hanem magunkban fedezhetjük fel őket. A könyv nemcsak elméleti tudásban részesít bennünket, hanem ami ennél sokkal fontosabb, hozzásegít az Isteni Igazság felismeréséhez. Az útmutatásokat követő aspiráns számára feltárul a halál és újraszületés körforgásából kivezető út – a felszabadulás útja.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Patanjali jógaszútrái. 1. rész: samadhi pada

Patanjali Risi időszámításunk előtt 200 évvel korszakalkotó módon összegezte az addig szájhagyomány útján terjedő ősi, isteni eredetű tanítást, a jóga bölcsességét. E bölcsesség elméletének és gyakorlatának legfontosabb elemeit jól érthető, világosan követhető rendszerbe és írásba foglalta, hogy az méltóképpen fennmaradhasson, és hűen szolgálhassa célját, a szenvedő, tévelygő emberiség felemelését az őt megillető magasságba, tulajdonképpen vissza az eredetéhez – az Istennel való egységhez.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Fénytől élünk s fény vagyunk - Verses jógakönyv gyerekeknek

Ezt a gyerekeknek szóló verses jógakönyvet évtizedek óta jógázó pedagógusok állították össze a Jóga a Mindennapi Életben rendszer alapján.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Válogatott gyöngyszemek

A szerző, a Jóga a Mindennapi Életben rendszerének megalkotója. Átfogó, tudományos igényességgel felépített rendszer, a jóga klasszikus, őse hagyományin alapul, messzemenően figyelembe véve a modern civilizációs körülmények között élő ember igényeit. Bárki által gyakorolható, kortól, társadalmi, nemzeti vagy vallási hovatartozástól függetlenül.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Jóga gyerekekkel

A „Jóga gyerekekkel” egy praktikus gyakorlókönyv mindazok számára, akik a gyerekekkel együtt szeretnének jógázni. A program úgy van felépítve, hogy a gyermek szervezetének fejlődését holisztikusan, fizikai és mentális szempontból egyaránt elősegítse.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Mantrák

A mantra lámpás, amelynek fénye megmutatja a kivezető utat a sötétségből, a világ erdején keresztül. A mantra megtisztítja a tudatunkat. A mantra felszabadít minden vágy alól. Elégedettséget ad. A mantra állandóan vezet minket utunkon, akár tudatában vagyunk, akár nem, ebben az életben is, az asztrális világban is. A fény, amelyet a mantra gyakorlásával hozunk létre lényünkben, mindig vezetni fog.

Paramhans Swami Maheshwarananda

Lila Amrit

Ez a könyv az ismert szent, mester és jógi, Bhagwan Sri Deep Mahaprabhuji (1828-1963) életének és tanításának krónikája, melyet legközelebbi tanítványa, Paramhans Swami Madhavananda mutat be, aki 23 éven át élt mesterével India Radzsaszthán tartományában.

diabetes minta
diabetes minta
diabetes minta
diabetes minta
diabetes minta
diabetes minta

Jóga a mindennapi életben © 1998-2022 Minden jog fenntartva.