Skip to main content

Hírek, események

| Hírek

Testi-lelki feltöltődés a "Jóga a mindennapi életben" 2023-as nyári táborain -- 1. rész

Véget értek a "Jóga a mindennapi életben" nyári táborok, amelyeket a rendszer alapítója, Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwaranandaji vezetésével több mint hét héten át tartottunk a csehországi Střílkyben és a magyarországi Vepen. Ebben a stresszel, szorongással és bizonytalansággal teli, rohanó világban a "Jóga a mindennapi életben" menedéket nyújt a testnek és a léleknek. Közel két hónapon keresztül a jógagyakorlók, oktatók, szülők és gyerekek gyönyörű természeti környezetben tölthettek időt, könnyű jógagyakorlatokat, vagy haladó technikákat végezhettek, friss, természetes vegán és vegetáriánus ételeket fogyasztottak, és a belső harmónia helyreállításán dolgoztak a napi szatangok segítségével.

| Hírek

Újságcikk a vépi megemlékezésről

A "Vas Népe" újságban jelent meg az alábbi cikk a Vépen, 2023. augusztus 26-án tartott megemlékezésről.

Hagyományosan nemzetközi jógatábor helyszíne volt a vépi mezőgazdasági középiskola. Szombat délelőtt a főtéren a néhány éve elhunyt Krishnanand Kovács Károlyra, a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer korábbi magyarországi elnökére, jógaoktatójára is emlékeztek.

| Hírek

VishwaguruJi születésnapjának ünneplése a Strilky Ashramban

Több száz bhakta gyűlt össze, hogy megünnepeljék Gurudév Vishwaguruji születésnapját 2023. augusztus 13-án vasárnap, a Mahaprabhudip Ashramban, a csehországi Střílkyben, az éves Jóga a mindennapi életben nyári szeminárium 6. hetében. (Vishwaguruji születésnapja a Nap-naptár szerint augusztus 15-ére, a védikus holdnaptár szerint pedig augusztus 19-ére esik 2023-ban.)

Képgaléria:
https://www.vishwaguruji.org/news/578-celebration-of-vishwaguruji-s-birthday-in-strilky-ashram-czechia

| Hírek

SZJA 1% felajánlása egyesületeink részére, 2023

Kedves Barátunk!

Köszönjük a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlását a korábbi években, valamennyi Jóga a Mindennapi Életben egyesületünk nevében. Az idén is szükségünk van az SzJA 1% felajánlásokra a továbbműködés érdekében.

Kérjük támogasd a Jóga a Mindennapi Életben Rendszer lakóhelyedhez legközelebbi egyesületét, illetőleg magyarországi központját, valamint a Hindu Mandirt a személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával, illetve azzal, hogy ismerőseidnek is eljuttatsz egy-egy példányt a rendelkező nyilatkozatból.

| Vidék

Jógatanfolyamok Szegeden és környékén

Folyamatosan indulnak jógatanfolyamok Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Szentesen, Tiszaszigeten és Forráskúton kezdőtől haladó szintig. Részletes információk a Jóga a Mindennapi Életben rendszer szegedi központjának honlapján található.

| Hírek

Moccanj sportfesztivál a Margit-szigeten

2022. szeptember 24-én rendezte meg a Budapesti Szabadidősport Szövetség a Moccanj! sportfesztivált a Margitszigeten, amelyen a "Jóga a mindennapi életben" is képviseltette magát a sok sportág között, a résztvevők bármikor a nap folyamán betérhettek jógázni a sátrunkba.