Skip to main content

Hírek, események

Archívum

Szeptember 2011

Jóga a mindennapi életben tanfolyamok

Az alábbiakban a Csepelen és a Marczibányi téren induló felnőtt és gyerek Jóga a mindennapi életben tanfolyamok plakátjai láthatóak.


Ahimsa paramo dharma

Vegetárius fesztivál - 2011 szeptemberA „nem ártás” – a legfelsőbb elv, kötelesség. Ennek szellemében a Jóga a mindennapi életben rendszer minden évben részt vesz a Vegetárius Fesztiválon. Az ezt bemutató videó a cikkben tekinthető meg. Ebben az évben a jógagykorlási lehetőség mellett a Fesztivál résztvevőinek előadást tartottunk a phalahari diétáról is.


Jógasátor a Sziget Fesztiválon

A Jóga a mindennapi életben rendszer már több, mint tíz éve jelen van a Sziget Fesztiválon. A "szigetlakók" kora reggeltől késő estig kipróbálhatták az ászanának, pránajámákat, relaxációt és meditációt, a jógaoktatókkal konzultálhatnak az egészséges életvezetésről. A 2011-es Sziget Jógasátrat bemutató kisfilm ide kattintva tekinthető meg.


Mahamandaleshwar Swami Jasraj Puri Ji előadókörútja

2011. augusztus 6-12. között Mahamandaleshwar Swami Jasraj Puri Ji magyarországi előadó körútat tartott. Ide kattintva tekinthető meg az előadókörút benyomásait felidéző videoklip.


Autómentes napok 2011

A Jóga a mindennapi életben követői elkötelezett hívei a környezet megkímélésének, így természetes, hogy minden évben jelen vannak a "Budapesti Autómentes Napokon" is. Összefoglaló kisfilm ide kattintva érhető el.


Találatok: 1 - 5 / 5