Skip to main content

Rólunk

World Peace Council

A Sri Swami Madhavananda World Peace Council (Sri Swami Madhavananda Világbéke Tanács) egy nemzetközi humanitárius és jótékonysági társaság, amelyet Őszentsége Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda alapított szeretett Mestere, Őszentsége Dharmsamrat Paramhans Sri Swami Madhavanandaji (1923-2003) emlékére. A társaság célja, hogy előmozdítsa az egységet és békét Sri Swami Madhavanandaji "Egy Mindenben, Minden Egyben" és Mahatma Gandhiji "Légy a változás, amit látni szeretnél" üzenetének terjesztésével. 


SSMWPCA Konferencia célja az Egység a különbözőségben. Sok mindent tanultunk, és most ezt át kell ültetnünk a gyakorlatba. Egyre több ilyen konferenciát kell szervezni, hogy felébredjen a tudatosság és elhozza a Békét. Házról házra fogjuk elterjeszteni ezt az üzenetet a világ minden táján. Ez a konferencia egy mag - hatalmas fává kell nőnie, melynek ágai a Spiritualitás, a Béke, az Igazság, a Megértés, a Megbocsátás, a Tolerancia és a Szeretet. 

Paramhans Swami Maheshwarananda
A konferencia kezdeményezője


A Tanács legfontosabb céljai közé tartozik a nemzetközi fórumok támogatása egyének, nemzetek, kultúrák és vallások között a békéről, etikáról, spiritualitásról, nevelésről, egészségről, az ifjúságról és a környezet fenntarthatóságáról. 

council 1

Fő célok

A World Peace Council fő céljai: 

1. A világbéke, a kultúrák, vallások és nemzetek közötti párbeszéd, az erkölcsi nevelés és az egészséges életmód támogatása. 

smwpc 1

2. A vallások, kultúrák és nemzetek közötti tolerancia, tisztelet és megértés előmozdítása, az emberi jogok és az állatok jogainak védelme, valamint az állatok és a természeti környezet megóvása. 

smwpc 2

3. Az egyes ember és a közösség fizikai, mentális, közösségi és spirituális jólétének előmozdítása a fizikai, mentális, közösségi és spirituális egészség művelésével a "Jóga a Mindennapi Életben" rendszer tanulmányozásán, gyakorlásán és tanításán keresztül. A  "Jóga a Mindennapi Életben" rendszert a Sri Swami Madhavananda World Peace Council alapítója, Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda dolgozta ki a jóga autentikus hagyományai és a spirituális mesterlánc tanításai alapján. 

smwpc 3

Pin It