Skip to main content

Hírek, események

| Filmek

A "Jóga a mindennapi életben" rendszer első szintje a Sarva Hita Ászanák "mindenkinek jó" néven ismert, mivel ezek a gyakorlatok minden ember és minden testrész számára hasznosak. A Sarva Hita ászanák 6 szinten segítenek elérni a teljes jólétet, mivel egyensúlyba hozzák a testet, az elmét és a lelket. Bárki, bármilyen korosztályból, fizikai állapottól függetlenül végezheti ezeket a gyakorlatokat.

https://youtu.be/TE1lVJLqCcI

| Filmek

A szegedi "Jóga a mindennapi életben" Központ által készített filmben bemutatjuk a szúrja námászkár gyakorlat kivitelezését a "Jóga a mindennapi életben" rendszer szerint, részletes magyarázattal. Kitérünk az egyes testhelyzetekben a csakrákra való összpontosításra, és bemutatjuk a szúrja námászkár mantrákkal együtt való gyakorlását, beleértve a mantrák magyar fordítását.

| Filmek

A film teljes körképet ad arról, hogy miért fontos a rendszeres jógagyakorlás csecsemőkorban, óvodás, általános és középiskolás korban. Inspirációt ad a gyerekeknek, szülőknek, jógaoktatóknak egyaránt. A film szereplői a Jóga a mindennapi életben rendszer gyakorlói, a Közgazdasági Politechnikum diákjai és a Királyerdei Művelődési Ház jógázó gyermekei.

| Filmek

Vishwaguruji Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Őszentsége és Dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszter 2013. októberében tizenegy fából álló "BÉKEFA-LIGETET" ültetett Budapesten, a Sas-hegyi Nemzeti Parkban. A Jóga a Mindennapi Életben Rendszer Magyar Központjának, és Ifjúsági Csoportjának tagjai 2016. november 4-én - a könnyebb megközelítés érdekében - ösvényt és lépcsőt építettek a Békefa-ligethez.