Skip to main content

Jóga a mindennapi életben

A nemzetközi "Jóga a mindennapi életben" (Yoga in Daily Life International) egy világszerte működő szervezet, amely a fizikai, lelki, társadalmi és spirituális egészség, a világbéke, a kultúrák elismerése és a vallások tisztelete érdekében dolgozik - az emberiség, az állatok és a környezet javára. 

Rólunk


Spirituális mesterlánc

Spirituális mesterlánc

A Jóga a mindennapi életben Szatguru mesterlánca évezredekre nyúlik vissza az időben Param Mahasiddha Avatar Sri Alakhpurijitól kezdve napjainking, Őszentsége Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwaranandáig, aki az isteni lánc élő megtestesítője.

Swamiji - Az Alapító

Paramhans Swami Maheshwarananda Ji, akit tanítványai szeretetteljesen Swamiji-nek neveznek, Paramhans Swami Madhavananda Ji tanítványa. Az indiai Maha Nirvani Akhara spirituális közössége és a Shankaracharya (a hinduizmus spirituális vezetője) 1998-ban Mahamandaleshwarrá avatta.

Yoga in Daily Life International Fellowship

International Fellowship

A Nemzetközi Sri Deep Madhavananda Ashram Fellowship – Nemzetközi Jóga a Mindennapi Életben® egy, az egész világra kiterjedő, humanitárius projekteket támogató civil szervezet, amely aktívan részt vesz olyan, az emberiséget szolgáló tevékenységekben, melyek támogatják az egészséget, világbékét, humanitárius segítséget, a környezet- és minden élőlény védelmét, a különféle vallások, kultúrák és nemzetek szabadságát és egymás iránti toleranciáját, tiszteletetét.

Sri Swami Madhawananda World Peace Council

World Peace Council

A Sri Swami Madhavananda World Peace Council (Sri Swami Madhavananda Világbéke Tanács) egy nemzetközi humanitárius és jótékonysági társaság, amelyet Őszentsége Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda alapított szeretett Mestere, Őszentsége Dharmsamrat Paramhans Sri Swami Madhavananda Ji (1923-2003) emlékére. A társaság célja, hogy előmozdítsa az egységet és békét Sri Swami Madhavananda Ji "Egy Mindenben, Minden Egyben" és Mahatma Gandhi Ji "Légy a változás, amit látni szeretnél" üzenetének terjesztésével. 

Humanitárius tevékenységek

1993-ban Őszentsége Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda Puri lerakta egy nagyszabású projekt, az “OM Vishwa Deep Gurukul Swami Maheshwarananda Ashram Oktatási & Kutatási Központ” (röviden “OM Ashram”) alapkövét. A Központ fő célja a jóga ősi indiai tudományának, valamint a védikus kultúra felbecsülhetetlen értékű kincseinek terjesztése. A Központ elkötelezett az élet minden formája, a környezet és a világbéke védelme iránt. Helyt ad különféle jótékonysági eseményeknek, támogatja az oktatást és az egészségügyet. 

Yoga in Daily Life Ashrams around the world

Ashramok

A Jóga a mindennapi életben a világ minden táján a „béke szigetét” hozta létre a jóga tanulói és gyakorlói számára. A világ számos táján csodálatos központok találhatók, a kis ashramoktól kezdve hatalmas központokig. Ezeket a központokat a JMÉ, mint non-profit szervezet a Jóga tudományának nagy múltú és gazdag örökségének átadására szentelte.