Skip to main content
2023. március 26. vasárnap, 18:30 - 19:30

Online meditáció - Előadás és gyakorlás

Fókuszban a manipúra csakra

A “Tavaszi megújulás jógával” programsorozathoz kapcsolódó online, gyakorlással egybekötött előadásra hívunk Benneteket, melynek központi témája a manipúra csakra lesz. 

Időpont: 2023. március 26. vasárnap, 18:30 - 19:30
(figyelem óraátállítás lesz) 

”A Manipúra csakra szó szerint az "ékszerek városát" jelenti, amelyben megtaláljuk a tisztaság, a bölcsesség, az önbizalom és a jólét gyöngyszemeit. Csillogásuk lesugárzik az alsóbb csakrákba, valamint fel a szív központba. A szeretet és a boldogság érzései, amelyeket a szívünkben érzünk, valójában a Manipúra csakrából erednek, és onnan emelkednek fel a szívbe. A Manipúra csakrából áradó pozitív kisugárzás megtisztítja a az alsóbb csakrákat és azok tulajdonságait is.”

 

Paramhans Swami Maheshwarananda: Az emberben rejlő erők – csakrák és kundalini 

Előadó: Oláh Zoltán, jóganeve Niranjan Puri
Több, mint 34 éve foglalkozik a jóga tudományával és gyakorolja a meditációt. 1989-ben kapott mantrát jóga mesterétől, Vishwaguru Mahamandaleshwar Paramhans Sri Swami Maheshwarananda-tól. A meditáció, a koncentráció és a kriya jóga technikáiban elmélyült oktató, aki rendszeresen vezet meditációs elvonulásokat, programokat nemzetközi jóga rendezvényeken. Több éve tanulja a szanszkrit nyelvet, amelynek célja a jógahagyomány iratainak gyakorlást segítő tanulmányozása.

Regisztráció: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen,  tudtok regisztrálni, legkésőbb a program előtti szombat délig.

Hozzájárulás összege: 2000 Ft

Az átutaláshoz az adatok: Józsefvárosi Sport Club
1170 8001 2054 0137
Közlemény: Jógaelőadás márc. 26.

Az előadás Zoomon követhető, linket a regisztráció után, legkésőbb szombat délután, e-mailben küldjük el.

 

A “Tavaszi megújulás jógával” gyakorlói számára a program ingyenes, nem igényel külön regisztrációt, részükre a linket automatikusan fogjuk küldeni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!