Skip to main content

Jógaközpontok Magyarországon

Guru Ashram


1086 Budapest, Baross u. 121.


 +36 30 108 0 108

Fax: +36 1 610 2034


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


    YIDL Hungary - Magyar Jóga a Mindennapi Életben Központ


budapest jsc 1

A Jóga a Mindennapi Életben Guru Ashram, a legelső Jóga a mindennapi életben (JMÉ) központ Magyarországon. (1978-ban Swamiji, 1980-ban Guruji áldotta meg látogatásával a Józsefvárosi Sport Club-ban létesült első magyarországi JMÉ-Ashramot!)

1978 óta itt gyakoroljuk és oktatjuk a jógát Swamiji (Paramhans Swami Maheshwarananda) JMÉ Rendszere alapján. A Magyar Országos JMÉ Központ békés légköre ideális környezetet biztosít az elmélyüléshez, a gyakorlásához. A rendszeres JMÉ órákon kívül minden héten tartunk szatszangokat, évente több alkalommal testi-lelki tisztító kurzusokat és rendszeresen meghívunk vendégelőadókat, akik különleges témákról -- például az ayurvedáról -- tartanak speciális kurzusokat, hétvégi programokat.

Órarend  Jógaórák online  Térkép

JÓGAÓRÁK SZEPTEMBERTŐL SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL

Kérjük mindenki hozzon váltó ruhát és zoknit, valamint lepedőt vagy jóga-terítőt! 

Órarend | 2023. szeptembertől  
(a változtatás jogát fenntartjuk!)

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
5:30              
7:00            időszakos
HÉTVÉGI
tisztító
és egyéb
jógaprogramok  
időszakos
HÉTVÉGI
tisztító
és egyéb
jógaprogramok  
         
8:00-13:00          
14:00          
           
15:00          
16:00           
         
17:00          
18:00  18:00-20:00
1-3. szint
Pintér Mária
Annapurna 
  18:00-20:00
1-3. szint
Bajor Gábor
Kailash Puri
 


18:00-21:00
Szatszang
Térítésmentes!
Vetítés
Előadás

Bhajan 
   
19:00    
20:00             
           
21:00              

Tudnivalók a jógaórákkal kapcsolatban

Kellő számú jelentkező esetén újabb csoportokat is indítunk! A tanfolyami férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

A más helyszíneken tartott jógaóráinkról  bővebb információ:
Telefon: (+36-20) 977-0904      E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

JÓGAÓRÁK ONLINE

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
    8:00-9:30
Hajdu Ágnes
Narangi
   
    18:00-20:00
Bolla Magdolna
Bindu
   

Jelentkezés online jógaórára   Útmutató az online jógaórákhoz

A jógaóra kezdete előtt kb.30 perccel elküldjük a megfelelő Zoom meeting linkjét az általad megadott e-mail címre, és így tudsz bekapcsolódni a kiválasztott jógaórába.

A jógaóra részvételi költsége 1 hónapra, heti egy gyakorlással 8.000,- Ft.
Ezt átutalással tudod fizetni, az alábbi banki adatokkal:
Józsefvárosi Sport Club
11708001-20153612
Megj.: Tanfolyamdíj

SATSANGOK SZEMÉLYES RÉSZVÉTELLEL

A PÉNTEKI satsangok a szokásos 18.00 - 21:00 órás időintervallumban lesznek. 


Tudnivalók a jógaórákkal kapcsolatban

Paramhans Swami Maheshwarananda Ji által megalkotott: „Jóga a mindennapi életben – Rendszer” 8 szintje egymásra épül és minden szint testgyakorlataihoz (ászanák) tartozik légzőgyakorlat (pránajáma) és meditáció (önvizsgálati meditáció), ezért minden új bekapcsolódó hallgató az ún. 1-3. szintű tanfolyamon tudja kezdeni a gyakorlást.

Kérjük a megértést a következőkhöz is:

1./ Minden más jógarendszert tisztelünk, de aki a „Jóga a mindennapi életben” (JMÉ)rendszert el kívánja sajátítani, annak még akkor is az 1-3. szinten szükséges kezdeni, ha más jógarendszert már évtizedek óta gyakorol, sőt még akkor is, ha más jógarendszer kiváló oktatója.

2./ A tanfolyami jelleg miatt fontos, hogy mindig ugyanabban a csoportban, ugyanannál a JMÉ oktatónál gyakoroljunk, de természetesen akadályoztatás, betegség, stb. esetén néha más, de azonos vagy alacsonyabb szintű csoportban (kezdőknek az 1-3.) be lehet pótolni a kimaradt foglalkozást.

3./ A tanfolyamdíj naptári hónapra, vagy naptári hónapokra, illetve naptári évre szól, kihagyott foglalkozást legfeljebb a következő hónapban lehet pótolni azonos vagy alacsonyabb szintű tanfolyamon.

4./ A tanfolyamdíj havi 4 alkalomra szól, de ha egy hónapban az adott tanfolyamon 5 alkalom van, akkor sem kell többet fizetni.

5./ A több hónapra előre fizetésnél a kedvezmény tartalmazza azt is, hogy az adott tanfolyami nap ünnepnapra is eshet.

6./ Az egész naptári évre szóló előre kifizetett tanfolyamdíj esetén a kedvezmény tekintetbe veszi azt is, hogy a nyári hónapokban (június-július-augusztus) csökkentett számú tanfolyami foglalkozásokat tartunk, amelyeken minden szint gyakorlói részt vehetnek – ezek a „szinten tartó” foglalkozások.

7./ Mindenki saját felelőségére vesz részt a JMÉ tanfolyamon!

8./ Orvosi igazolást, javaslatot a beiratkozás előtt szükséges beszerezni, de ez kiváltható a gyakorló nyilatkozatával (kiskorú esetén a szülő/gondozó nyilatkozatával) arról, hogy nincs tudomása olyan betegségről, amely akadályozná a jóga gyakorlásában, valamint azt is tartalmaznia kell a nyilatkozatnak, hogy saját felelőségére vesz részt a tanfolyamon.

Jó gyakorlást, jó egészséget kívánunk!

Minden felvilágosításért a Jógaközpont képviselőjét kell keresni, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címünkön, vagy a (+36-20) 977-0904 mobiltelefon számon is fel lehet venni a kapcsolatot jógaközpontunkkal.

Tömegközlekedéssel a 9-es és 99-es buszokkal, a 24-es és 28-as villamossal, illetve a 83-as trolival közelíthető meg, vagy a Klinikák Metróállomástól 10 perc gyalogsétával. Útvonaltervezéshez a www.utvonalterv.hu honlap használható.

Térkép

Pin It
  • Utolsó frissítés: .