Skip to main content

Hírek, események

VishwaguruJi üzenete Mahaprabhuji Mahasamadhi-ja alkalmából

Áldott Lelkek, Kedves Testvéreink!

A nyugati naptár szerint december 5-én és a védikus holdnaptár szerint január 3-án emlékezünk meg szeretett és tisztelt Bhagwan Sri Deep Narayan Mahaprabhujink Mahasamadhi évfordulójáról.

Mahaprabhuji02Mahaprabhuji a szeretet, a kedvesség, az együttérzés, a bölcsesség és a béke világosságának megtestesülése volt és a Sanathana Dharma védelmezője minden élőlény jóllétéért. Sri Mahaprabhuji isteni fénye mindannyiunkban él. Mahaprabhuji szavaiban és tanításaiban tökéletes nem-kettősség és egység volt, amely különösen a bhajanjaiban nyilvánult meg. Olvassátok csak el azt a bhajant, amelyben Mahaprabhuji azt mondja: "Mennyire vágyom arra, hogy a Bhakták Satsangra jöjjenek! Ha rájuk gondolok, a szemem megtelik könnyekkel."

Annak ellenére, hogy sok országban a koronavírus miatti lezárások miatt nem lehetséges Satsangot tartani az Ashramokban és a JMÉ Központokban, legyetek ott jelen lélekben és szívben! Gyújtsatok egy gyertyát az otthoni oltárotokon, gondoljatok Sri Mahaprabhujira, és gyakoroljatok egy málát  az összes gurutestvérünk és az egész világ jólléte és egészsége érdekében!

Imádkozom, és áldásomat küldöm mindannyiótoknak Sri Mahaprabhuji és a Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara nevében.

Vigyük mindannyian a szívünkbe Mahaprabhuji isteni fényét és áldásait! Vezessen bennünket az Egység, a Szeretet, a Béke és a Megvilágosodás felé!

Áldással, Sri Mahaprabhuji nevében:
Vishwaguruji

Letölthető PDF

 

Pin It