Skip to main content

Hírek, események

Gurupurnima üzenet, 2022

A Gurupurnima a megvilágosodás napja, amikor a Nap fénye először érintette meg a földet; és ez Bhagwan Ved Vyasa megtestesülésének napja, aki írásba foglalta a Védákat. Az ő tiszteletére ünnepeljük a Gurupurnimát, és az örökösei, minden isteni mester és a mi mesterláncunk, az OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara tiszteletére.

2022 gurupurnima header

Áldott Atman, Kedves Bhakták és Spirituális Keresők!

A Gurupurnima különleges és szent alkalmából Sri Alakhpuriji, Sri Devpuriji, Holy Guruji és Sri Mahaprabhuji áldását és isteni védelmét küldöm nektek.

Ahogy mindannyian tudjátok, a Gurupurnima nagyon jelentős és fontos a spirituális fejlődés és az Önmegvalósítás szempontjából. A Gurupurnima a megvilágosodás napja, amikor a Nap fénye először érintette meg a földet; és ez Bhagwan Ved Vyasa megtestesülésének napja, aki írásba foglalta a Védákat. Az ő tiszteletére ünnepeljük a Gurupurnimát, és az örökösei, minden isteni mester és a mi mesterláncunk, az OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth Parampara tiszteletére, hogy a spirituális keresők és bhakták megkapják a tudás fényét a megvilágosodáshoz a mesterük áldásával.

A Gurupurnima a spirituális év kezdete, és a tanítványok felajánlják a szádanájuk gyümölcsét a mesterüknek hogy áldást kapjanak, és új szankálpát hoznak a spirituális fejlődésükért. Imádkozok a mindenható Úr Shivához, aki a jóga tudományát és fényét elhozta a Földre, az OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth áldásával, a spirituális fejlődésetekért, egészségetekért, és vezetésért a szádanátokban.

Ezévben az Om Ashramban leszek, Jadanban, Radzsasztánban a Gurupurnima napján, 2022. július 13-án. Bhakták ezrei jönnek ezen a napon, hogy ünnepeljék és tiszteletüket fejezzék ki a mi OM Sri Alakhpuriji Siddha Peeth-ünknek; és Gurupurnima szatszangot fogunk tartani minden ashramunkban szerte a világon.

Mindig a szívemben, gondolataimban és imáimban vagytok.

Szeretettel és Gurudéva áldásával,

Vishwaguruji

 

 

Pin It