Skip to main content

Hírek, események

Moccanj sportfesztivál a Margit-szigeten

2022. szeptember 24-én rendezte meg a Budapesti Szabadidősport Szövetség a Moccanj! sportfesztivált a Margitszigeten, amelyen a "Jóga a mindennapi életben" is képviseltette magát a sok sportág között, a résztvevők bármikor a nap folyamán betérhettek jógázni a sátrunkba.

Kora reggel lelkes karamjógik felállították a JMÉ sátrat, amely zárásig várta az érdeklődőket. Az oktatók magyarul és angolul is vezettek gyakorlást, a gyakorlók ingyenes jógaórára részvételre jogosító kuponokat is kaptak. Vishwaguru Paramhans Swami Maheshwarananda, jógarendszerünk alapítójának a könyveibe is belelapozhattak az érdeklődők, így megbizonyosodhattak róla, hogy a komplex fizikai gyakorlatsorok mellett komoly spirituális hátteret tudhat a rendszer maga mögött. Jöttek gyakorolni családok, sportolók minden korosztályból. Láthatóan felfrissülve,mosolygósan távoztak a sátorból a jógaóra után.

Az időjárás kedvezett nekünk, kellemes őszi napunk volt. Bízunk benne,hogy aki eljött gyakorolni,megtartja lelkesedését,és tovább folytatja a jógagyakorlást valamelyik budapesti helyszínen

Pin It